blankblank
blankblank
blankblank

Luotettavat yhteistyökumppanit - asiakkaan parhaaksi

PremediaFocuksella on pitkäaikaiset suhteet moniin painoalan yrityksiin, mikätakaa asiakkaalle nopean, joustavan ja luotettavan palvelunpainotöissä. Alan toimijoiden tuntemus auttaa valitsemaan sopivimman jaedullisimman painopaikan kullekin tuotteelle.
Seppälä Möbel

Loimaan Silkkipaino - vahva osaaja

Tärkeimpiäyhteistyökumppaneita on Loimaan Silkkipaino, jonka tiloissa PremediaFocus toimii. Loimaan Silkkipainossa valmistuvat messumateriaalit,pika- ja digipainotuotteet, tarra- ja neliväritulosteet, värikopiot,ikkuna- ja autoteippaukset sekä tietysti silkkipainatukset mm.kankaalle. Yli 20 vuoden kokemuksella on merkityksensä.

trival_logo.gif  - internet palvelujen erikoistuntija

PremediaFocus markkinoi Trival Oy:n sivuston hallinta- ja julkaisujärjestelmiäsekä toteuttaa niihin ulkoasun suunnittelua.  Joustavayhteistoiminta Trivalin kanssa varmistaa asiakkaalle vaivattoman jaluotettavan palvelun internet asioissa.

Esimerkiksi tämäkin sivusto on tehty Trival Oy:n SIRA-järjestelmällä. SIRA on esitelty tämän sivuston Tuotteet / Internet osiossa, tai käy tutustumassa SIRAAN Trivalin omilla sivuilla.

 

blank
blank